Компанія МЕДКОНСАЛТИНГ переїхала в новий офіс

01.07.2012

Шановні колеги!

Бажаємо поділитися з Вами гарною новиною: Компанія МЕДКОНСАЛТИНГ переїхала в новий офіс.

Знайти нас буде дуже легко, оскільки офіс знаходиться в тій самій будівлі, де і єдине вікно МОЗ України за адресою вул. Ушинського, 40.

Таке сусідство, ми впевнені, буде дуже корисним і для наших Клієнтів: як і раніше дозволить оперативно вирішувати питання подання документів на ліцензію на медичну практику або акредитацію медичних центрів, а також отримувати необхідну інформацію у співробітників Міністерства охорони здоров'я.

Ми чекаємо на Вас в нашому новому офісі за адресою: м. Київ, вул. Ушинського, 40, 2 поверх, офіс 219. Контактні телефони залишаються незмінними.

Як і раніше, команда юристів-професіоналів в галузі медичного права готова надати Вам кваліфіковану правову підтримку з усіх питань діяльності Вашої медичної установи.

З вересня 2012 року ми розпочинаємо нову серію семінарів-практикумів, які будуть цікаві як керівникам медичних установ та салонів краси, так і приватнопрактикуючим лікарям, і людям, що бажають займатись салонним бізнесом.

Якщо Ви бажаєте провести семінар для співробітників своєї медичної установи або для декількох медичних центрів в конкретному місті, зв'яжіться з нами за телефонами,  що вказані в контактах. Ми розробимо індивідуальну програму, яка відображатиме питання, що цікавлять Вас, проблемні ситуації, з якими Ви стикаєтеся, і носитиме спрямований характер з урахуванням саме Вашого напряму діяльності (наприклад, стоматологія, офтальмологія, гінекологія, стаціонарна допомога і т.п.).

© Медконсалтинг. Всі права захищено. 2011-2024.
м. Київ, проспект Берестейський 67, БЦ Bright, оф.304
тел.: +380 (44) 466-11-46
моб.: +380 (67) 796-11-36