Круглий стіл:«Ліцензування медичної практики: новели 2015»

14.04.2015

Директор компанії Медконсалтинг Антоніна Нижник 14 квітня взяла участь в експертному круглому столі на тему: «Ліцензування медичної практики: новели 2015». Захід пройшов за участі представників МОЗ України та громадських організацій.
Заступник директора Департаменту – начальник Відділу ліцензування, акредитації та сертифікації МОЗ України Ігор Слонецький наголосив, що при розробці МОЗ України нових ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики, проект пройде широке обговорення серед громадськості, а всі охочі матимуть можливість надати пропозиції та поділитися своїм баченням.
Під час наради було обговорено зміни у чинному законодавстві з питань ліцензування, що набирають чинності у 2015 році, та пропозиції МОЗ України та експертів щодо удосконалення процедури ліцензування медичної практики. Учасники круглого столу поставили запитання та отримали відповіді від представників МОЗ України стосовно запровадження нових ліцензійних умов: питання змін у процедурі подачі документів медичними закладами, введення електронного підпису, ліцензування професійної діяльності, отримання ліцензій за довіреністю, копій ліцензій, провадження роз’яснювальної роботи з ліцензіатами тощо.
За матеріалами Прес-служби МОЗ України

© Медконсалтинг. Всі права захищено. 2011-2024.
м. Київ, проспект Берестейський 67, БЦ Bright, оф.304
тел.: +380 (44) 466-11-46
моб.: +380 (67) 796-11-36