МОЗ пропонує відмінити санітарні норми і правила, прийняті за часів СРСР

16.11.2015

На сайті МОЗ України розміщено проект розпорядження Кабінету Міністрів України "Про визнання такими, що втратили чинність, та такими, що не застосовуються на території України, актів санітарного законодавства" , яким передбачено відміну санітарних норм та правил, що прийняті за часів СРСР.

Згідно проекту пропонується:

1. Визнати такими, що втратили чинність, акти санітарного законодавства, видані центральними органами виконавчої влади Української РСР, у тому числі їх посадовими особами, якими затверджено санітарні норми та правила, санітарно-гігієнічні та санітарно-протиепідемічні правила і норми, санітарно-епідеміологічні правила і норми, протиепідемічні правила і норми, гігієнічні та протиепідемічні правила і норми, державні санітарно-епідеміологічні нормативи, санітарні регламенти.

2. Визнати такими, що не застосовуються на території України, акти санітарного законодавства, видані центральними органами виконавчої влади СРСР, у тому числі їх посадовими особами, якими затверджено санітарні норми та правила, санітарно-гігієнічні та санітарно-протиепідемічні правила і норми, санітарно-епідеміологічні правила і норми, протиепідемічні правила і норми, гігієнічні та протиепідемічні правила і норми, державні санітарно-епідеміологічні нормативи, санітарні регламенти.

Зауваження та пропозиції приймаються Департаментом громадського здоров'я МОЗ України протягом місяця з дня оприлюднення у письмовому або електронному вигляді на адресу:
01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7.
Контактні особи:
Бєланова Любов Валеріївна, тел. 253-73-77, e-mail: belanova@moz.gov.ua
Дудін Олег Валеріанович, тел. 253-01-00, e-mail: dudin@moz.gov.ua
01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11,
Державна регуляторна служба України
E-mail: mail@dkrp.gov.ua

© Медконсалтинг. Всі права захищено. 2011-2024.
м. Київ, проспект Берестейський 67, БЦ Bright, оф.304
тел.: +380 (44) 466-11-46
моб.: +380 (67) 796-11-36