Семінар на тему «Для стоматологів: нові ліцензійні умови провадження медичної практики»

13.06.2016

10 червня юридична компанія Медконсалтинг провела семінар на тему «Для стоматологів: нові ліцензійні умови провадження медичної практики». Лекторами семінару виступили Антоніна Нижник – директор компанії та Юлія Марченко – провідний фахівець в галузі медичного права.
Найбільшу зацікавленість серед слухачів викликали питання актуалізації Відомостей (вимога ліцензійних умов) та отримання ліцензії на медичну практику фізичною особо-підприємцем НЕ медиком.
Кожен із присутніх мав можливість звернутись до лекторів з запитаннями, які він підготував раніше: з питань акредитації медичних центрів, розробки та ведення документації, розробки локальних протоколів і т.п.
Нажаль, кількість місць була обмеженою і ми не змогли запросити всіх бажаючих. Тому найближчим часом плануємо провести подібні семінарі (тільки , можливо, на виїздах в інших містах).
Хочемо висловити вдячність пані Ларисі Дахно за можливість проведення даного заходу в приміщенні учбового центру стоматологічної клініки доктора Дахно. Чудовий зал, технічне забезпечення та відповідна стоматологічна атмосфера якнайбільше сприяли проведенню семінару.
Сподіваємося, що отримана інформація була корисною для всіх слухачів, і наступні наші зустрічі будуть не менш цікавими та змістовними!

© Медконсалтинг. Всі права захищено. 2011-2024.
м. Київ, проспект Берестейський 67, БЦ Bright, оф.304
тел.: +380 (44) 466-11-46
моб.: +380 (67) 796-11-36