Відбувся семінар на тему «Новації в діяльності закладів охорони здоров’я та приватно практикуючих лікарів»

24.05.2014

23 травня відбувся семінар на тему «Новації в діяльності закладів охорони здоров’я та приватно практикуючих лікарів», що був організований компанією Медконсалтинг .
Учасники семінару обговорили нові зміні в законодавстві щодо якості роботи медичних закладів, обліково-звітної документації, нових розділів акредитації та Акту перевірки.
Як і завжди було чимало питань щодо заповнення Відомостей для актуалізації інформації щодо діяльності закладу охорони здоров’я та конкретного переліку документів та стандартів, які необхідно підготувати відповідно до Наказу МОЗ № 142 для проходження акредитації.
Всі учасники семінару отримали зразки документів в електронному вигляді, які ми вважаємо будуть корисні при підготовці до акредитації чи перевірці дотримання ліцензійних умов здійснення медичної практики.
Шановні слухачі! Будемо раді Вас бачити на наших наступних семінарах. З інформацією щодо розкладу семінарів можна ознайомитись у відповідному розділі сайту компанії Медконсалтинг та на сторінці Facebook.
До нових зустрічей!

© Медконсалтинг. Всі права захищено. 2011-2024.
м. Київ, проспект Берестейський 67, БЦ Bright, оф.304
тел.: +380 (44) 466-11-46
моб.: +380 (67) 796-11-36