Зміни до ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики

25.11.2013

Продовжуючи традицію щорічних змін  ліцензійних умов господарської діяльності з медичної практики МОЗ України оприлюднило проект наказу  "Про внесення змін до наказу МОЗ України від 02 лютого 2011 року № 49". Запропоновані в проекті зміни  на цей раз стосуються виключно фізичних осіб підприємців. В разі, якщо проект буде  прийнято, фізичним особам підприємцям буде заборонено провадити господарську діяльність з медичної практики за цілою низкою лікарських спеціальностей, серед яких є «Отоларингологія», «Офтальмологія», «Ортопедія і травматологія», «Рентгенологія» та багато інших.

Також змін зазнали і Відомості суб’єкта господарювання, що подаються для отримання ліцензії з медичної практики, а саме визначено  чіткий перелік нормативно-правових документів, у тому числі нормативних документів з питань стандартизації, які необхідні суб'єкту господарювання для провадження медичної практики за заявленими спеціальностями.

Ознайомити з повним тестом проекту можна за посиланням або на сайті Міністерства охорони здоров’я України.

Спеціалістами компанії «Медконсалтинг» будуть підготовлені  окремі зауваження до зазначеного проекту, що будуть розміщені на сайті компанії та направлені до МОЗ України. 

© Медконсалтинг. Всі права захищено. 2011-2024.
м. Київ, проспект Берестейський 67, БЦ Bright, оф.304
тел.: +380 (44) 466-11-46
моб.: +380 (67) 796-11-36